Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام سازمان تعاون روستایی گفت: طی جلسات تشکیل شده قرار است بسته‌های کوچکتر گوشت را در قالب یک کیلویی و نیم کیلویی به صورت هوشمند توزیع کنند که گوشت لخم باشد و هم اکنون در حال رایزنی با وزارت جهاد کشاورزی هستم تا اجازه آن صادرشود. علی شاه‌میری درگفت‌وگو با میزان، در خصوص اختلال پیش آمده در توزیع هوشمند سامانه بازرگام، گفت: از زمانی که برنج و گوشت به سامانه بازرگام افزوده شده است حجم ورودی مردم برای خرید افزایش پیدا کرده و تاخیر در تحویل کالا را به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حال حاضر سامانه بازرگام در ۲۲ استان شروع به توزیع هوشمند کالای اساسی کرده و قرار است در کل ایران نیز توزیع هوشمند انجام شود، ولی احتیاج به زمان دارد.

قائم مقام سازمان تعاون روستایی بیان کرد: درباره کاهش تعداد بسته بندی‌های منجمد گوشت تنظیم بازاری در سامانه بازرگام، بیان کرد: سامانه بازرگام توزیع کننده است و گوشت را از شرکت پشتیبانی امور دام کشور تحویل می‌گیرد که اقلام گوشت تحویلی به این سامانه دارای کیلوگرم بالایی است که مردم قادر به خرید نیستند.

شاه میری اظهار کرد: طی جلسات تشکیل شده قرار است بسته‌های کوچکتر گوشت را در قالب یک کیلویی و نیم کیلویی به صورت هوشمند توزیع کنند که گوشت لخم باشد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه گوشت لخم ۱۵درصد قیمت بیشتری دارد در حال رایزنی با وزارت جهاد کشاورزی هستم تا اجازه توزیع هوشمند در سامانه بازرگام را بدهند.

قائم مقام سازمان تعاون روستایی در خصوص عرضه برنج ایرانی فجر در سامانه بازرگام عنوان کرد: طی پیگیری‌ها در اسرع وقت برنج فجر نیز به دیگر انواع برنج که شامل برنج ایرانی شمیم، برنج ایرانی شیرودی، برنج ایرانی هاشمی، برنج پاکستانی و برنج تایلندی است اضافه می‌شود.   بیشتر بخوانید: توزیع هوشمند میوه تنظیم بازاری شب عید ۲۰ درصد ارزان‌تر از قیمت بازار

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخباراقتصادی توزیع هوشمند سامانه بازرگام گوشت گوسفندی گوشت گوساله برنج

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: توزیع هوشمند سامانه بازرگام گوشت گوسفندی گوشت گوساله برنج سامانه بازرگام توزیع هوشمند برنج ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.

به گزارش مشرق، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد