Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ادامه نوسان در بازار برنج،تعیین نرخ مصوب برای این کالا،اختلال در فرایند توزیع آنلاین کالاهای اساسی و ماجرای خرید میوه شب عید و ابهامات آن از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در هفته جاری بود.

در این راستا بازار برنج در ماه‌های اخیر نوسانات زیادی را تجربه کرده و هم اکنون نیز علی رغم حضور گسترده دولت در بازار این محصول، همچنان التهابات وجود دارد و حتی بر آنها افزوده شده و در حالی ۲۶ روز تا شب عید مانده، بازار این کالا هنوز به تعادل نرسیده و در برخی مناطق همچنان قیمت برنج‌های کیفی حدود ۱۰۰ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان دخالت در بازار برنج و قیمت گذاری دستوری و عرضه با نرخ دولتی منجر شده که تقلبات نیز در بازار این محصول افزایش یابد و برنج‌های خارجی و با کیفیت‌های نه چندان بالا در کیسه برنج‌های کیفی و با قیمت‌های بالا به مردم عرضه شود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

این در حالی است که دولت ابتدای هفته جاری اقدام به تعیین نرخ مصوب برای برنج کرده و در این راستا عباس عسکرزاده معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای به سرپرستان سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تهران، البرز، خراسان شمالی، لرستان، هرمزگان و کردستان قیمت انواع برنج را اعلام کرد. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

اختلال در توزیع هوشمند کالاهای اساسی

از دیگر اخبار مهم حوزه کشاورزی در هفته جاری اختلال گسترده در توزیع کالاهای اساسی بود. در حالی که چند وقتی است وزارت جهاد برای تنظیم بازار اقدام به توزیع اینترنتی برخی از اقلام کالاهای اساسی کرده، مردم از این روند رضایت ندارند و تأخیر در تحویل کالاها صدای آنها را درآورده است.

بر این اساس در حال حاضر کالاهایی مانند گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، برنج خارجی و ایرانی و سیب زمینی با نرخ‌های مصوب و تعیین شده از سوی دولت از طریق سامانه بازرگام عرضه می‌شود و مردم می‌توانند این محصولات را با نرخ دولتی خریداری کنند. بر این اساس گوشت گوساله مخلوط با قیمت هر کیلو ۹۹ هزار و ۸۰۰ تومان و گوشت بره مخلوط با قیمت هر کیلو ۱۰۵ هزار تومان توسط سامانه بازرگام عرضه می‌شود همچنین مرغ با قیمت کیلویی ۳۱ هزار تومان و تخم مرغ به قیمت هر شانه ۴۳ هزار تومان در این سامانه عرضه می‌شود. قیمت سیب زمینی عرضه شده در این سامانه نیز ۹,۸۰۰ تومان است و عرضه هوشمند هر کیلو گرم برنج شیرودی هم با قیمت ۴۲ هزار تومان، برنج فجر ۳۶ هزار تومان و برنج هاشمی ۵۶ هزار تومان صورت می‌گیرد. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در جواب پیگیری‌های خبرنگار مهر اعلام کرد که اختلالات ایجاد شده در روند توزیع هوشمند کالاهای اساسی و سامانه بازرگام حداکثر تا سه‌شنبه (۳ اسفندماه ۱۴۰۰) رفع می‌شود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

بررسی‌های خبرنگار مهر نشان می‌دهد که این اختلالات هنوز رفع نشده و همچنان برای مصرف کنندگان ایجاد چالش کرده است.

ابهامات در ماجرای خرید میوه شب عید همچنان باقیست...

از دیگر اخبار مهم حوزه کشاورزی در هفته جاری ابهامات ایجاد شده در حوزه خرید میوه شب عید توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی بود که در این زمینه علیرضا عباسی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در سومین جلسه بررسی خرید گران میوه شب عید توسط سازمان تعاون روستایی گفت: قیمت خریداری و تمام شده میوه، شفاف نیست که این ایراد بزرگی است، ضمن اینکه میوه‌ای، از باغدار خریداری نشده است.

عباسی با اشاره به نامه اداره استاندارد مازندران مبنی ار ابطال پروانه فعالیت شرکت میزان سنجش آریا به عنوان شرکت ناظر کمی و کیفی بر خرید تاکید کرد: اینکه محل ثبت این شرکت با محل تولد رئیس سازمان تعاون روستایی همجوار است جای شبهه دارد، ضمن اینکه چطور در مناقصه تنها یک شرکت توانسته حضور یابد؟

وی ادامه داد: این‌ها شبهاتی است که باید از طرف سازمان تعاون روستایی، پاسخ داده شود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

کد خبر 5432583 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت کالاهای اساسی سامانه بازرگام قیمت برنج وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت رستم قاسمی بورس وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران مجمع کشورهای صادرکننده گاز قیمت دلار قیمت سکه بهار آزادی سید رضا فاطمی امین قیمت طلا روسیه مسکن سازمان بنادر و دریانوردی کالاهای اساسی تعاون روستایی میوه شب عید هزار تومان بازار برنج هفته جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۸۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار

سازمان غذا و دارو، از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابراین گزارش،در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹/دلار تلگرامی خریدار ندارد
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار